dissabte, 3 de març del 2012

Google Currents : primers dies d'us.

Google Currents es un agregador de notícies similar a Pulse, i que encara no està disponible al Market d'aquí. Podeu descargar-lo a través de l'Aptoide.

Pel moment està pensat per un conjunt de fonts tancat, i la única manera que podeu afegir les fonts que volsaltres volgueu es a través del google reader. Com tots els serveis de google, finalmente sembla bastant endogàmic, però un cop superat aquest primer obstacle la aplicació fa bona pinta. El tractament de composició de plana amb les noticies descarregades es força agradable, i compensa el no veureles totes de cop compassa amb Pulse.Te la ventatja de que quan s'obre l'article original ho fa utilitzan el navegador extern, de manera que no surgeixen problemes afegits amb els videos ni continguts multimedia.

El  comportament offline es força bo. El nombre d'articles que descarrega es força alt. Potser faltaria ampliar les opcions de configuració, i personalització, ja que el aspecte final es bastant tancat i deixa el marge esquerra de la pantalla amb els trends. Els trends son notícies de darrera hora barrejats amb les darreres noticies de les fonts configurades. Les fonts dels trends son predefinides i pel moment només estan disponibles amb anglés.

La conclusio es que es tracta d'un bon producte, tot i que encara no està madur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada